Norrlandsmästerskapen är över och Umeå skördade flera medaljer.
Peter Eriksson kom 2a i compound 50 efter en lång och intensiv kamp mot Tomas Sundström och tog flera nya distriktsrekord. Robert Lindgren landade också på en andra plats med bara 3p upp till första platsen.
I trad så kom Johan Örberg 2a och Jesper Lindquist 3a efter Lennart Carlsson från Sundsvall. I trad klassen tog Jesper 1 och Johan tog 3 distriktsrekord.  Oscar Örberg som skjuter i trad U13 ställde upp i recurve klassen U13 där han tävlade mot Elias från Timrå, Oscar vann den klassen med sin trad båge.
I u16 barebow herrar så vann Leo Nordstedt och tog många (men inte alla) av Sebastians gamla distriktsrekord. På andra plats kom Valter med även där finfina poäng.
Melissa Roos var tyvärr ensam i sin klass men sköt väldigt bra och var inte långt ifrån distriktsrekorden!
Sebastian som också tyvärr ensam i sin klass fick iallafall putsa lite på sina distriktsrekord.