Lördagen kvalomgångar är avslutade. I recurve herrar 50 slutade Robert etta och Roland trea vilket gör att dom blir flyttade till elitklassen och är med i morgondagens finaler. I recurve damer slutade Linnéa 16 och är vidare till finalerna imorgon, tyvärr så får hon ett tufft motstånd då hon skjuter mot Christine Bjerendal Sveriges OS skytt. Alissa och Evelina kämpade bra men tog sig inte till finalskjutningen. I barebow män slutade Sebastian delad tia och är vidare till finalerna. I traditional män slutade Jesper tjugotrea och kom tyvärr inte med i finalerna. Recurve laget bestående av Linnéa, Robert och Roland slutade fema i grundomgången och gick vidare till finalskjutning mot Södertälje, det var en spännande final som slutade 4-4 och särskjutning där Södertälje vann med 27-26. Följ finalerna på Ianseos hemsida i morgon söndag. https://www.ianseo.net/Details.php?toId=12778.